به گزارش روابط عمومی حوزه هنری البرزدومین چراغ گفت وگراف با حضور آقای سید محمدعلی بلادی فر طراح و گرافیست روشن شد. این هنرمند گرافیست هم درزمینه تصویر سازی و هم فتو مونتاژ و هوش مصنوعی صاحب نظر هستند و تجربیاتی نیز در این زمینه ها داشته اند. شروع بحث و محور بحث های گفت و گراف دوم درباره هوش مصنوعی بود.
بلادی فر ابتدا دو پرسش مطرح نمود وی گفت: جایگاه هوش مصنوعی برای هنرمند برای طراح کجاست؟ آیا هوش مصنوعی جای هنر را می تواند بگیرد؟
وی اینگونه پاسخ داد: که خلاقیت کار هنرمنداست و هوش مصنوعی صرفا یک ابزار مدرن است مثل ابزارهایی که پیش از این آمده اند و رشد کرده اند مانند دوربین آنالوگ که به دیجیتال تبدیل شد. در هرکار هنری این هنرمند است که برای خلق اثر ایده و خلاقیت نقش تعیین کننده ای خواهد داشت.
وی در ادامه گفت:هرچند این ممکن است روی برخی افراد اثر بگذارد اما هنرمندانی که درسطح بالاتری قرار دارند صرفا سرعت و کیفیت کارشان بالاتر می رود.
این هنرمند تصویرساز اذعان کرد:همه ماباید با ابزار جدید حتماً آشنا شویم و درآن تخصص پیدا کنیم و ازآن بهره برداری کنیم
این هنرمند دربخش دیگری از نشست به تحلیل آثارشان پرداختند و توضیح دادند که برای جزء جزء طراحی ها چقدر زمان گذاشتند برای مثال برای طراحی شیشه عینک یک کاراکتر چه اندازه نیاز به تحقیق و کنکاش است.در پایان حاضرین به بحث و تبادل نظر پرداختند.