نقاشی دو هنرمند ایرانی و ایتالیایی روی دیوار اقامتگاه سفیر ایتالیا

نقاشی دو هنرمند ایرانی و ایتالیایی روی دیوار اقامتگاه سفیر ایتالیا
«پائولو بوردینو» و «مهدی قدیانلو» دو هنرمند ایتالیایی و ایرانی قصد دارند هنر خود را روی دیوار محل اقامت سفیر ایتالیا در تهران به نمایش گذارند.
سه‌شنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴
کد خبر :  ۴۰۷۹۹

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری به نقل از بخش فرهنگی سفارت ایتالیا در تهران، این اقدام در قالب پروژه‌ای با عنوان هنر شهری؛ دستمایه‌ای برای وحدت از ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۹ (۴ مهر ۱۳۹۸) آغاز می‌شود و دو هنرمند نامبرده در فضایی واقع در محل اقامت سفیر ایتالیا در تهران، برای خلق دو اثر هنری همکاری می‌کنند.

این دو هنرمند با استفاده از زبان آوانگارد و اشکال هنر شهری، عهد محکم دوستی و فرهنگی بین ایتالیا و ایران دو کشوری را که هنر شهری و خیابانی‌شان پرشور و پراستعداد است، بازتفسیر می‌کنند.

آوانگارد یا پیشرو به هنرمندان یا آثاری؛ به ویژه در حیطه هنر اطلاق می‌شود که ماهیتی تجربی، رادیکال یا نوآورانه دارند و در یک دوره معین، پیشروترین اسلوب ها یا مضامین را در آثارشان استفاده می‌کنند و اغلب بانی جنبش‌های نو هستند.

هدف از این طرح، از یک سو، ایجاد شرایط خلق آثار مشترک و تبادل هنری در زمینه جدید و نوآورانه و از سوی دیگر، افزایش سطح آگاهی اجتماعی به اهمیت زیباسازی فضاهای شهری با نگرش به افزایش بهزیستی جمعی جوامع شهری از طریق نوع قابل دسترس و جهانی بیان هنری است. آثار هنری این دو هنرمند به مدت دو ماه به نمایش گذاشته شده و سپس با دو اثر هنری دیگر جایگزین می‌شود و این رویه تا سپتامبر ۲۰۲۰ ادامه می‌یابد.

مهدی قدیانلو بزرگ شده‌ی منطقه‌ای در نزدیکی تهران است. وی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران تحصیل کرد و در سال ۲۰۰۵ با مدرک لیسانس فارغ التحصیل شد. قدیانلو سپس مدرک فوق لیسانس خود را از دانشگاه تربیت مدرس در زمینه مطالعات فیلم دریافت کرد.

این هنرمند نقاش آثاری به سبک سورئال و مینیمالیسم خلق کرده است. وی از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱ بیش از یکصد نقاشی دیواری بسیار بزرگ بر دیوارهای پایتخت ایران خلق کرده است.

قدیانلو در سال ۲۰۱۶ زمانی که یک نقاشی دیواری بزرگ را در بوستون آمریکا تکمیل کرد، اولین هنرمند ایرانی پس از انقلاب اسلامی نام گرفت که در هر دو کشور ایران و آمریکا سفارش کار گرفت.

پائولو بوردینو در سال ۱۹۷۷ در میلان به دنیا آمد و از آن زمان تا به امروز در این شهر زندگی و کار کرده است. وی به عنوان کارگر صحنه، مهندس صدا و تکنسین صحنه در تئاتر فرانکا رام (Franca Rame) و داریو فو (Dario Fo) فعالیت داشت. وی در کارگاه هایی در میلان مطالعه و کار کرد و در سال ۲۰۰۰، برای اولین بار به عنوان هنرمند خیابانی ایفای نقش کرد.

این هنرمند در سال ۲۰۰۵ پس از ملاقات با «لورا پاسکوازو» (Laura Pasquazzo) طراح گرافیکی، «استودیو پائوپائو» را راه‌اندازی کرد. این استودیو در زمینه‌های مختلفی چون طراحی گرافیکی، طراحی وب، طراحی نمایشگاهی، داد و ستد و ترویج و تولید فعالیت دارد. وی در سال ۲۰۰۷، کار روی بوم را آغاز کرد و در زمینه خلق آثار دو بعدی و سه بعدی با استفاده از اشکال هندسی و موضوعات عوام پسند و جادویی مجرب شد. این هنرمند آثارش را در فضاهای عمومی، موزه‌ها و گالری‌های خصوصی در ایتالیا و کشورهای دیگر به نمایش می‌گذارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر