خانه طراحان انقلاب اسلامی پوستر «مسیح کردستان» را منتشر کرد

خانه طراحان انقلاب اسلامی پوستر «مسیح کردستان» را منتشر کرد
به مناسبت روز اول خرداد که مصادف با شهادت سردار سرلشگر محمد بروجردی ملقب به «مسیح کردستان» است، پوستری با تلفیق تصویرسازی حسن روح الامین و طراحی گرافیک علیرضا حصارکی منتشر شد.
چهارشنبه ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹
کد خبر :  ۳۷۶۲۴

 

 

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری، شهید محمد بروجردی در سال 1333 در روستای «دره گرگ» از توابع شهرستان بروجرد، در خانه‌ای محقر اما مصفا به عشق و نور الهی و ولایت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به دنیا آمد. وی در 6 سالگی پدرش را از دست داد و مادرش با همه مشکلات و سختی‌هایی که وجود داشت، تمامی هم و غم خود را برای تربیت محمد به کار بست.

او در 7 سالگی وارد مدرسه شد اما به دلیل شرایط مالی خانواده، تحصیل در کلاس‌های شبانه توام با کار و تلاش روزانه را انتخاب کرد و خانواده را در تامین زندگی شرافتمندانه، مدد رساند. در 17 سالگی ازدواج کرد و چندی بعد به خدمت سربازی فراخوانده شد، اما چون مخالف خدمت در نظام ستم‌شاهی بود، از خدمت سربازی گریخت و برای دیدار حضرت امام (ره) راهی عراق شد، اما در مرز دستگیر و به مدت شش ماه، روانه زندان شد.

شهید بروجردی ضمن ارتباط با شخصیت‌های اسلامی و انقلابی، علاوه بر خودسازی و کسب فیض، به بعضی از امور مربوط به انقلاب، همچون تکثیر و توزیع اعلامیه‌ها و نوارهای سخنرانی حضرت امام (ره) اشتغال داشت. در ادامه به همراه چند تن دیگر از مبارزان به سوریه و لبنان رفت و با شهید چمران و شهید محمد منتظری آشنا شد و به فراگیری مسائل نظامی پرداخت.

 پس از قیام 19 دی ماه سال 1356 در قم با اخذ مجوز شرعی از برخی علما و روحانیون پیرو حضرت امام خمینی (ره)، عملیات نظامی علیه رژیم را شروع کرد و تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی بی‌وقفه به مبارزات خود ادامه داد.

شهید بروجردی در نخستین روزهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، زمانی که عوامل داخلی ابرقدرت‌ها، فتنه و آشوب را در مناطق کردنشین به راه انداختند، با فرمان تاریخی حضرت امام (ره) مبنی بر مقابله و سرکوب ضدانقلاب، عازم پاوه شد. در کردستان تمام حرکات ضدانقلاب را به عنوان فرمانده عملیات زیر نظر داشت. در جریانات پاوه، درگیری سنندج و حوادث دردناک شهرهای کردستان همواره یکه‌تاز مقابله با ضدانقلاب بود و شهرها یکی پس از دیگری با دلاوری‌های او و یارانش آزاد شدند.

شهید محمد بروجردی سرانجام در اول خرداد 1362 در حالی که با عده‌ای دیگر از هم رزمانش در مسیر جاده مهاباد، نقده در حال حرکت بودند، بر اثر انفجار مین به آرزوی دیرینه‌اش رسید و به فوز عظیم شهادت نایل آمد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

ارسال نظر