به گزارش سایت صحنه، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری درباره نقاط قوت هنر پس از گذشت چهار دهه بعد از انقلاب گفت: هنر قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیستند. بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اتفاقات بزرگی در عرصه هنر و شاخههای گوناگون آن از جمله سینما، تئاتر، ادبیات، شعر و در هنرهای تجسمی اتفاق افتاد، جوانان انقلابی با استعداد که پا به عرصه هنر گذاشتند تحول عظیمی را در ابعاد مختلف آن بعد از انقلاب به وجود آورند.
یکی از راههای صدور انقلاب، عرصه فرهنگ و هنر است
وی ادامه داد: سینما و تئاتر کنونی با هنر تصویری قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست. در نقطهای ایستادهایم که هنرمان قابلیت صادرشدن دارد. همانگونه که حضرت امام خمینی(ره) فرمودند«ما باید انقلابمان را به جهان صادر کنیم» و یکی از راههای صدور انقلاب، عرصه فرهنگ و هنر است. در عرصه سیاست، اقتصاد و علم گامهای موثری برداشتیم و همین بیداری اسلامی که چند سال اخیر در کشورهای اسلامی پیرامون اتفاق افتاد گامهای موثری است که نظام جمهوری اسلامی در جهت صادرکردن انقلاب برداشته است.
مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری درباره ظرفیت هنر انقلاب بیان کرد: پس از چهل سال در گام دوم انقلاب اسلامی این ظرفیت در تمام رشتههای هنر وجود دارد که انقلاب را به واسطه هنر به دنیا صادر کنیم. سال گذشته در سوریه تئاتری را با هنرمندان عرب و هنرپیشههای مطرح تئاتر سوریه به روی صحنه بردیم که در دمشق و حلب رخداد بزرگی قلمداد میشد و در سوریه خبر این اتفاق هنری بین مردم و متولیان هنر پیچید. الان زمینه و بستری فراهم شده که به مردم تمام دنیا هنرمان را عرضه کنیم.
وی درباره ضعف هنر انقلاب گفت: نسل جوان که در ابتدای راه است، هنرمندان نسل اول و دوم انقلاب که افراد پخته و کاربلدی شدهاند، آمادگی تولید کار در عرصههای مختلف هنر، معرفی و تثبیت آیین و فرهنگمان به مردم آزادیخواه و حقیقتطلب را دارند. ضعف ما در عرصه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی عدم عرضه فرهنگ و دستاوردهای ۴۰ سال انقلاب به واسطه هنر به جهانیان است.
زارعی با اشاره به مخاطبین محدود هنر انقلاب عنوان کرد: در زمینه عرضه و تولیدات درست هنر انقلاب بد عمل کردهایم و جبهه فرهنگی مقابل توانسته گوی سبقت را با عملکرد صحیح در اینباره از ما بگیرد؛ زیرا در اقلیت هستند و بر روی موضوعات مخاطبپسند هدفدار تمرکز میکنند. اگر تولیدات هنر انقلابی هدفدار با برنامهریزی مدون و دقیق باشد میتوانیم در میان مردم و جهانیان جایگاه خود را تثبیت کنیم.
سینما، تئاتر و ادبیات ما مردمی نیست
بازیگر سریال «یوسف پیامبر» درباره مردمی شدن هنر گفت: در راستای مردمیشدن هنر انقلاب و تئاتر چهار سالی است که فعالیت جدی را آغاز کردهایم. این اتفاق سه سال است که در حوزه هنری رخ داده است. در این چند سال سعی شده بر موضوعاتی که دغدغه مردم در اجتماع است تمرکز کرده تا مردم و تئاتر را آشتی دهیم. سینما، تئاتر و ادبیات ما مردمی نیست و روشنفکرنمایی لطمه بزرگی بر پیکره سینما زده است. اگر در تولیدات سینما و تئاترمان معضلات اجتماعی مردم و جوانان را لحاظ کنیم اتفاق بزرگی رقم خواهد خورد.
ویدر ادامه مطرح کرد: نسل جوان انقلابی متعهد و علاقهمندی پا به عرصه تئاتر گذاشته که نه تنها در ایران بلکه در جشنوارههای تئاتر و فستیوالهای مطرح جهانی بهخوبی هنرنمایی میکنند. قطعا در گام دوم انقلاب با ورود جوانان متعهد انقلابی و متخصص این آیندهنگری را پیشبینی میکنیم که در عرصه تئاتر شاهد اتفاقات مثبتی خواهیم بود.
انتهای پیام/