وزیر فرهنگ:

«هنر» تماشاگه چگونه زیستن یک ملت است

«هنر» تماشاگه چگونه زیستن یک ملت است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به نهمین همایش سراسری هنرمندان پیشکسوت که در جزیره کیش برگزار شد؛ هنر را گوهری تابناک و تماشاگه چگونه زیستن یک ملت توصیف کرد.
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱
کد خبر :  ۳۵۸۲۰

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری، سید عباس صالحی در این پیام که شنبه شب در جمع 280 نفر از هنرمندان پیشکسوت کشور و خانواده‌های آنان در هتلی در جزیره کیش خوانده شد، افزود: در پرتو گوهر تابناک هنر می توان چگونه زیستن ملتی را از گذشته های دور تا به امروز به تماشا نشست، گوهری که آیینه تمام نمای اشک‌ها، لبخندها، پیروزی‌ها، شکست‌ها، بن بست‌ها، گشایش‌ها، فراز و نشیب ها در مدار تاریخی یک ملت است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این پیام که توسط سید‌عباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت خوانده شد، اضافه کرد: هنرمندان با بهره گیری از الهامات و توانمندی های خاصی که در ضمیر خودآگاه و ناخوداگاه شان به ودیعه نهاده شده به ثبت اطراف خویش همت می‌گمارند تا آن را در صور مختلف متجلی کنند.

صالحی در پیام خود ضمن تجلیل از مقام هنر و هنرمند تصریح کرد: ارج نهادن به هنرمندان بویژه پیشکسوتان این عرصه که کوله باری از تجربه‌های گران‌بها را بر دوش دارند، ارج نهادن به هنر، آرمان‌ها و کیان این سرزمین پهناور است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن قدردانی از موسسه هنرمندان پیشکسوت به عنوان بانی برگزاری این همایش افزود: این موسسه با تلاشی بی‌شائبه در طول سال‌های گذشته تا به امروز با مهرورزی تمام، در این راه مهم، گام‌هایی محکم برداشته که امید است این راه با افقی روشن ادامه یابد.

پیشکسوتان هنر به همت موسسه هنرمندان پیشکسوت در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی روز 25 بهمن از سراسر کشور در کیش گردهم آمدند و ضمن دیدن جاذبه‌های گردشگری این جزیره در برنامه‌های جانبی شرکت کردند.

همایش عمومی این هنرمندان پیشکسوت، شنبه شب در هتل مارینای جزیره کیش برگزار شد، در این همایش ضمن تجلیل از پیشکسوتان رشته‌های مختلف از فعالان عرصه اطلاع رسانی حوزه‌های هنری نیز تجلیل و در پایان بیانیه این همایش در 8 بند خوانده شد.

قدردانی از مسئولان فرهنگی به خاطر برگزاری دورهمی پیشکسوتان، درخواست تداوم حمایت از موسسه هنرمندان پیشکسوت، اعلام عزم جدی برای حفظ و حراست از فرهنگ و هنر و توجه به نسل جوان، ضرورت توجه به اقتصاد هنر و هم اندیشی و مشورت با بزرگان هنر کشور در این زمینه از جمله بندهای این قطعنامه بود.

همچنین در این بیانیه شکست فرهنگی به مراتب سنگین‌تر از شکست اقتصادی توصیف و بر صبر و پایداری به عنوان راهکار گذر از شرایط سخت کنونی تاکید شده است.

پیشکسوتان رشته‌های مختلف هنری شامل سینما، تئاتر، موسیقی، تجسمی، خوشنویسی، شعر، ادبیات داستانی، هنرهای سنتی و معماری در بخش‌هایی از این بیانیه خواستار انعکاس و توجه به این گونه همایش‌ها شدند.

موسسه هنرمندان پیشکسوت مصوب سال 1385 شورای عالی انقلاب فرهنگی و از ظرفیت‌های جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران است که با هدف تکریم پیشکسوتان هنر، فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون وارد هفتمین سال فعالیت خود شده است.

اکنون 800 پیشکسوت از رشته‌های مختلف هنر از نقاط مختلف ایران زمین عضو این موسسه هستند که تجربه گران‌قدر آنان سرمایه‌ای بزرگ برای کشور و نسل‌های آینده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر