شجاعی طباطبایی :

هنر کاریکاتور زبانی مشترک و گویا در تمام جهان است

هنر کاریکاتور زبانی مشترک و گویا در تمام جهان است
مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری گفت: آثار رسیده به‌ جشنواره کارتون نشان داد هنر کاریکاتور زبانی مشترک و گویا در تمام جهان است.
دوشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۳
کد خبر :  ۳۵۴۲۰

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری، سید‌مسعود شجاعی‌طباطبایی درباره تهیه و تولید کتاب‌های دیجیتال گفت: در حال حاضر در تمام دنیا شاهد توسعه کتاب‌های دیحیتال هستیم و از تأثیرگذاری مثبت این‌نوع کتاب در بالا بردن سرانه مطالعه نمی‌‌توانیم چشم‌پوشی کنیم. در‌حال حاضر، در کشور نیز شاهد تهیه و تولید این نوع کتاب‌ها هستیم، که آثار خوب و البته حرفه‌ای نیز تهیه و تولید شده است. از جمله این کتاب‌ها، تهیه نسخه دیجیتال کتاب کارتون سومین دوره جشنواره کتاب کارتون، توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است.

دبیر چهارمین جشنواره کتاب کارتون بیان کرد: استفاده از کارتون نیز سهم مهمی در توجه دادن افراد به مسائل پیرامون و درون جامعه دارد. با نگاه به دوره‌های قبلی جشنواره کارتون کتاب درمی‌یابیم بسیاری از معظلات و مشکلات موجود در جامعه ما در بیشتر نقاط جهان مشترک است.

وی ادامه داد: جشنواره چهارم کارتون کتاب را در حالی برگزار کردیم که از ۷۳ کشور دنیا آثار بسیار خوبی به دبیر‌خانه جشنواره رسیده است و ما نیز در حال بررسی این آثار هستیم. بعد از ارزیابی توسط هیئت داوران در اواسط اسفندماه آثار برگزیده دوره چهارم را معرفی خواهیم کرد.

شجاعی‌طباطبایی با اشاره به تأثیرات کارتون و کاریکاتور و استفاده از این هنر در دوران دفاع مقدس گفت: کاریکاتور را در دوران دفاع مقدس نیز به کار گرفتیم و از همان ابتدا برای تجدید روحیه رزمندگان و تلطیف فضای جبهه‌ها به کار بردیم. تمام سعی و تلاش خود را در همان سن نوجوانی برای ثبت کاری تأثیر‌گذار به‌صورت جدی انجام داده و اثرات مطلوب این‌کار را شاهد بودیم.

وی یادآور شد: یکی از کار‌هایی که از یاد نمی‌رود، نقاشی‌های روی دیوار فرودگاه است. در ابتدای شروع کار یک نوجوان شانزده ساله بیشتر نبودم که این نقاشی‌ها را کشیدم. نکته قابل تأمل این بود که در زمان ورود و یا خروج خبرنگاران خارجی از کشور، این آثار دیده می‌شد و این نقاشی‌ها کار یک رسانه را انجام می‌داد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر