کامیار صادقی معتقد است: «کارکنان مجموعهها میتوانند برای رفع خستگی یک روز کاری، به دیدن آثار هنری بروند و روح خود را تازه کنند؛ اما از آنجایی که فرهنگ بازدید از نمایشگاه و آثار هنری در عموم جامعه جایی ندارد شاهد چنین امری نیستیم.»
چندی پیش گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری میزبان آثاری از کامیار صادقی بود که در قالب نمایشگاهی با عنوان «زمزمههای سرد» در معرض دید عموم قرار گرفت.
صادقی با اشاره به آنکه در این نمایشگاه تعداد 60 اثر از نقاشیهای آبرنگ با موضوع طبیعت به نمایش گذاشته شد درخصوص استقبال از این نمایشگاه به سایت مرکز تجسمی حوزه هنری گفت: با توجه به آنکه این نمایشگاه در یکی از گالریهای حوزه هنری به نمایش گذاشته شد، تقریبا میتوان گفت مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. البته این استقبال آنچنان که باید نبود؛ چراکه هنوز هنر و بازدید از نمایشگاههای هنری تبدیل به دغدغه عموم جامعه و حتی افرادی که در این حوزه فعال هستند، نشدهاست.
او در توضیح این مهم گفت: در بسیاری از موارد شاهد آن هستیم که در برخی مجموعههای هنری، کارکنان مجموعه رغبتی برای بازدید از آثار هنری ندارند این درحالی است که میتوانند برای رفع خستگی یک روز کاری، به دیدن آثار هنری بروند و روح خود را تازه کنند. اما از آنجایی که فرهنگ بازدید از نمایشگاه و آثار هنری در عموم جامعه جایی ندارد شاهد چنین امری نیستیم. نگاه مردم به هنر شکل دیگری دارد و به آن به عنوان راهی که میتوانند روح خود را نو کنند، نگاه نمیکنند.
البته این هنرمند نقاش، تفاوت موضوع نمایشگاه «زمزمههای سرد» را با نمایشگاههایی که در گذشته برگزار شدهاست را یکی دیگر از عواملی دانست که مخاطب کمتر به سمت آن جذب شدهاست و عنوان کرد: علاقه مندان به هنر، تمام سعی خود را برای بازدید از نمایشگاهها میکنند اما، نیاز است تا عموم جامعه به سمت آثار هنری و بازدید از نمایشگاهها جذب شوند.
کامیار صادقی متولد 1343 تهران است. از دوره کودکی نقاشی را آغاز کرد و علاقه وافری به این عرصه از هنر داشت و از همان دوران به طور جدی نقاشی را دنبال کرد. در سال 1358 وارد هنرستان هنرهای زیبا شد . در سال 62 ازهنرستان فارغ التحصیل و بعد از آن دوران، جذب بازارکار شد. در سال 1371 وارد دانشگاه آزاد در رشته نقاشی شد. در همان سال رتبه اول مسابقه نقاشی دانشجویی ( جهاد دانشگاهی ) را بدست آورد . درسال 1372 از دانشگاه جدا و در واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری مشغول به کار شد . در سال 1379 مجددا دانشگاه را ادامه و در سال 1385 با نمره ممتاز از دانشگاه سوره فارغ التحصیل شد. کامیار صادقی تا کنون در بیش از 75 نمایشگاه گروهی داخلی و خارجی و 22 نمایشگاه انفرادی در 30داخل و خارج از کشور آثار خود را به نمایش گذاشته است.