صد و شصت و پنجمین برنامه دگرخند با موضوع روانشناسی لبخند با حضور کارشناسان و علاقهمندان به طنز و شوخطبعی شنبه نهم بهمنماه 1400 در سالن مهر حوزه هنری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر طنز حوزه هنری صد و شصت و پنجمین برنامه دگرخند با عنوان روانشناسی لبخند، شنبه نهم بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۶ در سالن مهر حوزه هنری برگزار شد.
دکتر علی صدرا، دکتر حمیدرضا امیرذهنی، دکتر مهدی اسماعیلی، مصطفی مشایخی کارشناسان این نوبت از دگرخند بودند و درباره اهمیت طنز، شوخی و شوخطبعی بر سلامت جسم و روان صحبت کردند.
در این برنامه دکتر علی صدرا، روانشناس، مشاور و مدرس با استفاده از ظرفیتهایی شوخطبعی، لطیفه و موسیقی در فضایی با نشاط درباره اهمیت شوخی سازنده و سالم و تاثیر آن بر سلامت روح و روان صحبت کرد.
دکتر حمیدرضا امیرذهنی، پزشکِ متخصص از تاثیرات امید، شادی و خنده بر سلامت انسان و سیستم ایمنی گفت و با اشاره به نقش سرتونین، دوپامین و اندورفین در بدن به تاثیر خنده و شادی و شوخ طبعی بر ایجاد تعادل در وضعیت روحی و جسمی پرداخت.
دکتر مهدی اسماعیلی، روانشناس، مشاور و مدرس درباره دلایل خندیدن و انواع شوخطبعی از نگاه روانشناسی سخن گفت و از حاضران تست روانشناسی شوخطبعی گرفت. ایشان در بخش پایانی جلسه به توضیح تست پرداخت و درباره نحوه دادن نمره و جمعبندی آن گفت.
در بخشهایی از دگرخند که اجرای آن را مهدی فرجاللهی بر عهده داشت؛ مصطفی مشایخی، شاعر، نویسنده و طنزپرداز باسابقه کشورمان آثار طنز خود را در قالب شعر طنز و قصه طنزآمیز برای حاضران خواند.
در پایان برنامه از همه حاضران با کتاب خوب و خواندنی «گچپژ» اثر محسن رضوانی پذیرایی شد.