به گزارش روابط عمومی حوزه هنری خراسان شمالی، حجتالاسلام "رضا نوری" این جلسه را به واسطه روح حاکم در آن برخلاف دیگر جلسات بسیار لذت بخش دانست و تصریح کرد: محافلی از این دست حال و هوای افراد را تغییر میدهد.
حجت الاسلام "نوری" ضمن ابراز خرسندی از قرائت سرودههای شاعران با بیان این که اگر بستری برای رشد استعدادها فراهم نشود، از بین میرود، گفت: مجموعه حوزه هنری باید به گونه ای عمل کند تا استعدادها شناسایی و در مسیر درست قرار بگیرند و برپایی محافل ادبی و شبهای شعر و نقد و بررسی آثار زمینهساز پخته شدن اشعار خواهد شد.
امام جمعه بجنورد ضمن تاکید بر برپایی محافل ادبی، اظهارداشت: این اتفاق بستری خواهد شد تا نسل جدیدی از شاعران دردمند به منسه ظهور برسند.
وی به دردهای موجود در جامعه اشاره کرد و خواستار تببین آن به گونههای مختلف به ویژه از طریق زبان هنر شد و تصریح کرد: بیان دردهای جامعه به شیوه هنرمندانه بسیار اثرگذارتر است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی همچنین به هنرنمایی دعبل خزایی و اثرگذاری سرودههای او اشاره کرد و بیان داشت: راز احیاء و ماندگاری بسیاری از مباحث از بستر زبان هنر امکان پذیر خواهد بود.
حجت الاسلام " نوری" با اشاره به قرار داشتن در هفته دفاع مقدس، قصه جنگ تحمیلی را پر از حقایقی ناگفته دانست و افزود: در جنگ با مقاومت به همه اهدافمان رسیدیم و جبهه استکبار پای کار آمد تا انقلاب اسلامی را سرنگون کند، اما نتوانست و ما موفق شدیم و فرهنگ معنویت ،جهادی و انقلابی بودن جریان پیدا کرد و ما هنوز از ذخیره معنوی شهادت، جنگ و جهاد استفاده میکنیم.
وی تاکید کرد: از این روی مسائلی در جنگ داریم که باید به تصویر کشیده شود.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنانش، از این که جامعه هنرمند دردهایی دارند و باید بدان توجه و رسیدگی کرد، افزود: البته نقش هنرمندان و پای کار بودن آنها برای برون رفت از مسائل و مشکلات و ایجاد تحول، حرکت و پویایی در عرصه هنر امری ضروری است.
حجت الاسلام "نوری" ضمن پاسخ به دغدغه برخی هنرمندان در خصوص شکلگیری جلساتی مشترک، بر انتخاب رابط مجموعه حوزه هنری خراسان شمالی با دفتر امام جمعه و برپایی جلسات در فضایی خارج از این مجموعه و در غیر ساعت اداری برای طرح مسائل و مشکلات موجود جامعه هنری تاکید کرد.
"علیرضا فیروزه" از پیشکسوتان عرصه تئاتر خراسان شمالی نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس به بیان دغدغه های هنرمندان پرداخت و از این که مسئولان در شهرهای کوچک به هنر بهایی نمیدهند، سخن گفت و خواستار تشکیل ستادی برای اهالی هنر ذیل ستاد اقامه نماز و برگزاری جلسات ماهانه با هنرمندان و نشستن پای درد دل آنها شد.
او که دل پردردی از کم توجهی مسئولان در حوزه فرهنگ و هنر را داشت، با طرح این پرسش که چه میشود، سراغی از هنرمندان بگیرید، اظهار کرد: دشمن برای تهاجم فرهنگی هزینه میکند، اما مسئولان هیچ وقت حاضر نشدند برای هنرمندان هزینه کنند و از زمان شیوع کرونا تاکنون مسئولان سراغی از هنرمندان نگرفتند و حمایتی از آنها نشد.
بر اساس این گزارش در این دیدار که با حضور جمعی از هنرمندان تئاتر، موسیقی، فیلم نامه نویسی، نویسندگان ادبیات پایداری، شعر و هنرهای تجسمی برگزار شد، مرتضی داوری، اباصلت رضوانی، میثم آذری، فائزه رمضانی و علی داوری سرودههایشان را قرائت کردند.