وی با بیان این که ایران کشوری است که در جریان تئاتر خیابانی رو به جلوست و جایگاه ویژهای دارد، گفت: یکی از گونههای مهم نمایشی در دنیا چه در گذشته و امروز، تئاتر خیابانی است و به نظر میرسد از اهمیت ویژهای برخوردار است، زیرا وقتی از تئاتر صحنهای صحبت میکنیم، با مخاطب خاص سر و کار داریم ، اما در تئاتر خیابانی با گونه عام و همه اقشار جامعه سر و کار داریم.
این کارگردان ایلامی، با بیان این که در تئاتر خیابانی به مخاطب، خوراک فرهنگی میدهیم و از این روی تئاتر خیابانی، تاثیرگذارترین گونه نمایشی است، تصریح کرد: برخی از استانها شاید گروه تئاترخیابانی فعالی ندارند، اما قطعا هنرمندان قدرتمندی دارد که میتوانند خودشان را نشان دهند و برگزاری رپرتوار تئاتر خیابانی، میتواند کمک کند تا استانها به این سمت حرکت کرده و روند و جریان تئاتر خیابانی رونق بگیرد.
آبسالان، اظهار امیدواری کرد: روزی برسد مسئولان فرهنگ و هنر و حتی سازمانها و نهادهایی که مرتبط هستند با کارهای فرهنگی، اهمیت ویژهای به این گونه نمایشی دهند زیرا در این گونه نمایشی نیاز به سخت افزار نیست و در پارکها و بوستانها با هزینه کم میتوانند تئاتر را رونق دهند.
وی با اشاره به این که در شرایطی که به لحاظ روحی، مردم نیاز دارند به بهرهمندی از رویدادهای خوب و شادیبخش و تئاتر خیابانی در این راستا میتواند مفید باشد، اظهار کرد: تعطیل کردن این گونه هنری جز آسیب معیشتی به هنرمندان فعال، چیزی در پی نخواهد داشت، در حالی که همه استانها می توانند، چراغ تئاتر خیابانی را روشن نگه دارند.
" آبسالان" گفت: رپرتوار تقویت جریان تئاتر را در استانهایی که کمتر بدان پرداخته شده است به دنبال خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: برای توسعه جریان تئاتر، برگزاری رپرتوار اتفاق خوشایندی است و خراسان شمالی نیز در زمره استانهای غنی به لحاظ فرهنگی و برخوردار از آداب و رسوم است و میتواند از این طریق اثرگذار باشد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: روزی برسد که دغدغههایمان حضور در جشنوارههای تئاتر خیابانی به میزبانی خراسان شمالی باشد.