کرونا مقصر فروش نرفتن تابلویی از مونه!

کرونا مقصر فروش نرفتن تابلویی از مونه!
در روزهایی که بازار حراج‌های هنری حسابی داغ است و برخی آثار به چند برابر ارزش تخمینی چکش می‌خورند، تابلویی یک میلیون یورویی از «کلود مونه» در جلب نظر خریداران ناکام ماند.
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۵
کد خبر :  ۱۳۹۷۵۰

به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری به نقل از ایرنا، اثری از کلود مونه (۱۹۲۶- ۱۸۴۰)؛ نقاش معروف فرانسوی، با عنوان دیِپ (Dieppe) روز یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ به ارزش تخمینی یک میلیون یورو در فرانسه به مزایده گذاشته شد اما خریداری پیدا نکرد.

این بوم ۷۴ در ۶۰ سانتی‌متری که در فوریه سال ۱۸۲۲ میلادی در دوران اقامت مونه در نورماندی به دست او نقاشی شد، دروازه شهر بندری دیپ در شمال فرانسه را به تصویر می‌کشد.   

 

 

با گذشت چند دقیقه از شروع حراج، فیلیپ و آیمریک رویاک (Philippe/ Aymeric Rouillac) اعلام کردند از آن جایی که هیچ پیشنهادی برای خرید این اثر ارائه نشده است، مجموعه‌دار ژاپنی تابلوی مونه از ادامه حراجی انصراف داده است. فیلیپ رویاک درباره این تابلو گفت:

کلود مونه این نقاشی را تا زمان مرگش در نزد خودش نگه داشته بود به همین خاطر هم امضا نشده است چون یک هنرمند اثرش را به وقت فروش امضا می‌کند. برای اثبات اصل بودن این تابلو مدارک متقن داریم. این تابلو اثری از مونه است و تردیدی در این باره وجود ندارد.

رویاک در ادامه کرونا را مقصر فروش نرفتن تابلوی مونه دانست و گفت تهدید شیوع این ویروس باعث شد خریداران انگلیسی، آمریکایی و چینی نتوانند این تابلو را ببینند و کسی هم با دیدن عکس یک نقاشی، برای خرید آن یک میلیون یورو پول نمی‌دهد.

کلود مونه از بنیان‌گذاران جنبش هنری امپرسیونیسم یا دریافتگری در فرانسه و یکی از نقاشان بزرگ تاریخ است. این نقاش صاحب سبک فرانسوی دوران جوانی و حتی بخشی از میانسالی خود را در فقر گذراند اما سرانجام توانست با فروش آثارش به ثروت و رفاه دست یابد. از مهمترین آثار مونه می‌توان به ۲۵۰ تابلوی مجموعه نیلوفرهای آبی (Nymphéas) اشاره کرد که در آنها کامل‌ترین بیان امپرسیونیستی را آفرید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر