وی در این دیدار ضمن قدردانی از حضور اساتید حوزه علمیه گفت: حضور خواهران طلبه که زمینه دینی دارند و محتوای خوب دینی را میتوانند در قالب هنری کار کنند مایه امیدواری و دلگرمی است.
وی اظهار داشت: سبک زندگی اسلامی یکی از موضوعاتی است که طلبههای دینی میتوانند محتوای آن را در قالب تولیدات هنری مثل تصویرسازی یا موشن و ... ارائه دهند.
صدیقی افزود: تعامل حوزه هنری و حوزه علمیه برای تربیت هنرمند متحد دینی یک حرکت تحولی در دو حوزه ایجاد و منجر به تربیت هنرمند متعهد خواهد شد و زمینه ساز تولید آثار فاخری دینی میشود.
رئیس حوزه هنری خراسان شمالی ضمن اعلام آمادگی و همکاری در بهرهگیری از ظرفیت آموزشی و پژوهشی گفت: تمامی تلاش خود را برای تربیت طلبههای هنرمند در زمینه گرافیک، نویسندگی و ... انجام خواهیم داد.
زهرا واحدی؛ کارشناس مسئول مدارس خواهران حوزههای علمیه نیز در این دیدار گفت: مدارس حوزه علمیه خواهران در بخشهای مختلف آمادگی خود را برای تربیت هنرمند متعهد اعلام میکند.
وی اظهار امیدواری کرد: این همکاری باعث رشد و ارتقای خواهران طلبه در زمینههای هنری می شود.
"واحدی" با اشاره به این که حوزه علمیه خواهران در ۶ مدرسه و در سطح ۲ و ۳، طلبه در حال آموزش دارد،ا فزود: ظرفیت خوبی در سطح مدارس استان با وجود طلبههای نخبه و فعال در زمینه هنری داریم و همچنین در سطح ۳، رشتههای تبلیغ، تفسیر قرآن و فقه و اصول میتواند در پژوهش و تولید محتوا برای تولید آثار هنری ظرفیت خوبی باشد.
وی افزود: در حوزههای علمیه استعدادهای هنری خوبی داریم و پیش از این به اجرای تئاتر و نمایشنامه های رادیویی پرداختیم.
مدیریت مرکز حوزه علمیه ادامه داد: برخی محتوای دینی قابلیت داستان و فیلمنامه دارند و اگر این محتواها در قالب هنر بیاید کار منبر را می کند و طلبهها در قالبهای مختلف بایستی محتوای خود را ارائه کنند و فقط به منبر اکتفا نکنند.
وی از این که همکاری با حوزه هنری خراسان شمالی در گذشته شروع شده است، خاطرنشان کرد: این همکاری با ظرفیت بیشتر در سطح استان تداوم خواهد داشت.