به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری به نقل از فارس، بخش نگارخانه نمایشگاه مجازی قرآن کریم با ارائه آثار هنرمندان کشورمان در رشتههای مختلف پذیرای علاقهمندان به قرآن کریم در ماه مبارک رمضان است.
این بخش همه ساله در نمایشگاه فیزیکی قرآن با عنوان بخش هنری نمایشگاه برگزار میشد که امسال در بستر فضای مجازی با عنوان نگارخانه پذیرای علاقهمندان است.
تابلو «خورشید» مشرق اثر هادی فقیهی
این بخش یکی از زیرمجموعههای قسمت محتوایی نمایشگاه مجازی قرآن است که علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سامانه نمایشگاه به نشانی www.iqfa.ir و انتخاب گزینه خدمات محتوایی با کلیک بر روی گزینه نگارخانه از آن بازدید کنند.
نگارخانه نمایشگاه قرآن کریم در رشتههای هنری مانند نگارگری، تذهیب، گل و مرغ، نقاشیخط، نقاشی، عکس، پوستر و خوشنویسی برپا شده که آثار ارائه شده در هر کدام از این رشتههای هنری در صفحهای مجزا به نمایش در آمده است.
آیه شریفه «الم یعلم» اثر احمد عبدالرضایی
یکی از خدمات نگارخانه نمایشگاه قرآن امکان جستجوی آثار بر اساس نام، رشته هنری و یا تاریخ تولید اثر است که به این صورت امکان دسترسی به آثار هم راحتتر شده است.
همچنین با ورود به صفحه هر رشته لیست آثار به همراه تصویر و مشخصات اثر و نام هنرمند بارگذاری شده و با کلیک برروی تصویر میتوانید آن را مشاهده کنید.
تابلو حدیث «سلسلةالذهب» اثر فریناز فرهنگی راد
برای اطلاع بیشتر از بخش نگارخانه نمایشگاه مجازی قرآن کریم دقایقی را با علی تن مدیر این بخش به گفتوگو نشستیم.
وی درباره نگارخانه نمایشگاه قرآن کریم گفت: امسال با توجه به شیوع کرونا برپایی نمایشگاه مجازی قرآن فرصتی شد تا بتوانیم برخی آثار فاخر هنری را در رشتههای نگارگری، تذهیب، گل و مرغ، نقاشیخط، نقاشی، عکس، پوستر و خوشنویسی در معرض دید علاقهمندان قرار دهیم.
تن درباره تعداد آثار ارائه شده در نمایشگاه قرآن گفت: با توجه به اینکه امسال نمایشگاه مجازی است و محدودیتی از نظر فضای نمایشگاهی نداریم آثار منتخب تولید شده در یکسال گذشته و آثار فاخر تولید شده در سالهای قبل هم به نمایش در آمده است.
تابلو نقاشی «شهید» اثر مصطفی گودرزی
مدیر نگارخانه نمایشگاه مجازی قرآن کریم درباره نحوه انتخاب آثار برای نمایشگاه گفت: این آثار یا برگزیده جشنواره آیات هستند و یا نهادهای هنری مانند انجمن خوشنویسان و یا خانه کاریکاتور برترین آثارشان برای ما ارسال کردهاند. در این راستا ۶۰۰ اثر هنری فاخر برای نمایشگاه گردآوری شد که از این تعداد ۳۳۰ اثر در بخش نگارخانه نمایشگاه قرار گرفت.
وی آثار به نمایش درآمده را از هنرمندان و اساتید برتر هر رشته معرفی کرد و گفت: در نمایشگاه امسال آثار هنرمندانی چون کاظم چلیپا، مرتضی گودرزیی، مصطفی گودرزی، بهمن شریفی، احمد عبدالرضایی و بسیاری از اساتید برتر هنری کشورمان به نمایش در آمده است.
«حضرت علی اصغر(ع)» اثر مجید حکیمینیا
تن درباره دلایل عدم برگزاری دیگر رشتههای هنری از جمله هنرهای نمایشی، فیلم، صنایع دستی و... نمایشگاه قرآن گفت: با توجه به اینکه نمایشگاه مجازی برای اولینبار امسال برگزار شد فرصت طراحی و اجرای دیگر رشتهها در فضای مجازی فراهم نشد اما برپایی بخشهایی برای دیگر رشتههای هنری در دستور کار است و در نمایشگاه سال آینده اجرایی میشود.
مدیر نگارخانه نمایشگاه مجازی قرآن درباره امکان و یا عدم امکان فروش آثار در نمایشگاه گفت: موضوع فروش آثار هنری در دستور کار ما قرار داشت اما به تأیید شورای سیاستگذاری نمایشگاه نرسید، اما با این وجود اگر مشتری برای آثار به نمایش درآمده پیدا شود او را به هنرمند و صاحب اثر معرفی میکنیم.
«غروب» اثر هادی فقیهی