داستان طنز «سد بلارود» اثر خسرو شاهانی در هشتاد و هشتمین مکتبخانه طنز با حضور رضا ساکی و جمعی از علاقهمندان به طنز و طنز نویسی بررسی شد. فیلم این کارگاه هماکنون در دسترس عموم علاقهمندان قرار گرفته است.
داستان سد بالارود اثر خسرو شاهانی که سال ۱۳۷۲ در مجله گلآقا منتشر شده، در این مکتبخانه از زوایای مختلف بررسی و تکنیکها و ترفندهای طنزنویسی آن بیان شد.
تماشا و دریافت هشتاد و هشتمین مکتبخانه طنز
داستان سد بالارود همانطور که از نامش پیداست به موضوع ساخت سد در کشور اشاره دارد و میتوان از این جهت آن را یک داستان محیطزیستی قلمداد کرد.
شاهانی طنزنویس، داستاننویس و خبرنگاری بود که با نشریاتی همچون توفیق، فکاهیون، گلآقا و… همکاری داشت و آثارش در آن نشریات به چاپ میرسید.
به گفته بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایران، خسرو شاهانی از نویسندگان شناخته شده در طنز اجتماعی و ژورنالیستی معاصر است و مجموعهای از بهترین داستانهای طنز ایران را با سبک و سیاق خاص خود نوشته و علاوه بر برقراری ارتباط با خوانندگان عام و سادهپسند، از نظر تکنیک داستاننویسی نیز قابل توجه و دفاع است.
در پایان رضا ساکی مدرس این کارگاه یکی از وظایف طنزنویس را بیان معضلات و مشکلات سالهای آینده دانست و گفت: وظیفه طنزنویس فقط نقد مشکلات روز جامعه نیست و یک طنزنویس حرفهای و باسواد میتواند رفتاری که امروز انجام میشود و مشکلات و معضلاتی در سالهای آینده رقم میخورد را نیز شناسایی کرده و آن موضوعات را با قلم طنز خود نقد کند.
برای شرکت در جلسات بعدی مکتبخانه طنز کافی است در زمان برگزاری روی این لینک کلیک کنید، سپس گزینه مهمان را انتخاب کنید و پس از نوشتن نام خود وارد وبینار شوید.