به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری، مسابقه بینالمللی پوستر، کارتون و کاریکاتور «فلسطین تنها نیست» که دبیری آن را سید مسعود شجاعی طباطبایی مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری برعهده دارد و در بخشهای پوستر، کارتون و کاریکاتور برگزار میشود، هیأت داوران خود را معرفی کرد.
محمد خزایی، مسعود ضیایی زردخشویی، سیدمسعود شجاعی طباطبایی، سعید صادقی و عباس ناصری به عنوان هیأت داوران ایرانی این مسابقه، گزینش و معرفی آثار برتر را برعهده خواهند داشت.
مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آذرماه اعلام شده است که هنوز ارسال آثار برای شرکت در این مسابقه بین المللی ادامه دارد.
محمد خزایی دارای مدرک دکترای گرافیک هنر اسلامی دانشگاه بیرمنگام انگلستان ۱۳۷۶ و فوق لیسانس گرافیک دانشگاه تربیت مدرس ایران ۱۳۷۰، استادیار دانشگاه تربیت مدرس و دانشکده هنر و عضو مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری از سال ۱۳۶۲ است. داوری همایش بین المللی نقاشی جهان اسلام، ترجمه و تألیف کتاب، برگزاری نمایشگاههای انفرادی و جمعی در ایران و خارج از کشور و … از افتخارات این هنرمند است.
مسعود ضیایی زردخشویی کاریکاتوریست است. وی جوایز ملی و بینالمللی بسیاری از جشنوارههای داخل و خارج کشور کسب کردهاست ضیایی همچنین موفق به کسب درجه هنری در رشته کاریکاتور از وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی شده است. او همچنین عضو هیأت داوران دهها جشنواره ملی و بینالمللی بودهاست. وی علاوه بر چاپ کتاب با مجلات طنز و کاریکاتور کیهان کاریکاتور، بچهها گل آقا و چندین روزنامه داخلی همکاری داشتهاست، وی در زمینه کارتون دارای مقالات و مطالب متعددی در سایتها و نشریات تخصصی کاریکاتور است.
سیدمسعود شجاعی طباطبایی که دبیری این مسابقه را برعهده دارد، هم اکنون مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری است، او فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته گرافیک از دانشگاه تربیت مدرس است و علاوه بر کسب جوایز از دهها جشنواره بینالمللی و داخلی، داوری مسابقات بینالمللی زیادی را از جمله در کشورهای چین، یونان، ترکیه، سوریه و … برعهده داشته است.
سعید صادقی از کاریکاتوریستهای کشورمان است که موفق به کسب صدها جایزه کشوری و بینالمللی و از جمله جوایزی از جشنوارههای وردپرس کارتون ۲۰۱۳ پرتغال، جشنواره بینالمللی کارتون غزه ۲۰۱۴ و جایزه کارتون ازمیر ترکیه و … شده است.
عباس ناصری هنرمند کارتونیست که همکاری با خبرگزاریها و مطبوعات مختلف کشوری را در سابقه خود دارد، برنده دهها جایزه بینالمللی در جشنوارههای مختلف ایران، چین، ترکیه، رومانی، روسیه، کره جنوبی و … شده است و همچنین داوری در جشنوارههای نروژ، ترکیه و جشنوارههای کشوری و استانی و… را برعهده داشته است.
در این مسابقه ترکیب داوری به صورت بینالمللی است و هیأت داوران ایرانی به همراه داوران خارجی، گزینش آثار را انجام میدهند، جوایز در هر بخش ۲ هزار، هزار و پانصد و هزار یورو برای نفرات اول تا سوم است.