به گزارش روابط عمومی مرکز تجسمی حوزه هنری به نقل از ایسنا، بسیاری از عکاسان دنیا در مدتی که گسترش کرونا وضعیت این کُرهی خاکی را دچار تغییرات اساسی کرده است بیکار ننشستند و با رفتن به دل بحران، تلاش کردند تصاویری را از فضای ایجاد شده به ثبت برسانند تا زمانی آیندگان بدانند زندگی بشر چگونه با شیوع ویروسی کوچک چنین تغییر کرد و چه تأثیراتی را بر جای گذاشت.
از چسباندن رنگینکمانها روی پنجره برای ایجاد امید گرفته تا موعظه کشیش برای کلیسای خالی، همگی تصاویری هستند که در پاندمی کرونا در سراسر دنیا به ثبت رسیدهاند.
در این گزارش ۱۰ عکس تاثیرگذار دنیا در ایام کرونا انتخاب و به تصویر کشیده شده است. در ادامه توضیحاتی را دربارهی این عکسها میخوانید.
مشتریان کاغذی
با شیوع کرونا، کافهها و رستورانهای زیادی در سراسر دنیا مجبور به تعطیل کردن کسب و کار خود شدند تا شاید زنجیره انتقال ویروس را قطع کنند.
در تصویر بالا مشتریان کاغذی در پشت میزهای کافهای در سیاتل واقع در ایالت واشنگتن که اکنون تنها منوی بیرونبر دارد، نشستهاند. سیاتل یکی از مناطق اصلی شیوع ویروس کرونا بود.
موعظه برای عکسها
عکس بالا کشیش کاتولیکی را نشان میدهد که در مراسم عشای ربانی در نبود مردمی که پیش از این به کلیسا میرفتند، عکسهای آنها را روی صندلیها گذاشته است. این برنامه به صورت زنده از یکی از شبکههای کشور برزیل هم پخش شد.
ارتباطات مجازی
افراد مسن جزو اقشار پرخطر برای ابتلا به ویروس کرونا به شمار میروند، به همین جهت بسیاری از آنها در سراسر جهان به دور از اعضای خانواده خود در قرنطینه خانگی به سر میبرند. یک کمپانی بلژیکی به نام «زورا بات»، این ربات را برای استفاده افراد مسن در خانههایشان ساخته است تا بتوانند به طور تقریبی با عزیزان خود ارتباط برقرار کنند.
از بیمارستانهای منصفانه تا صحرایی
در ایام کرونا ساختمانها در سراسر جهان به بیمارستانها و سردخانههای موقتی تبدیل میشوند تا ظرفیتهای بیشتری برای نگهداری از بیماران کرونایی ایجاد کنند. در توضیح عکسی که در بالا میبینید آمده است، ارتش صربستان برای اسکان افراد دارای علائم خفیف کرونا ویروس، تختخوابهایی را در سالن شماره یک مجموعه نمایشگاهی بلگراد قرار داده است.
قفسههای خالی
در عکس زیر یک مشتری با راهروهای عریان در فروشگاه سینزبری واقع در شهر هارپندن در انگلستان مواجه شده است.
ناحیه پرواز ممنوع
محدودیتهای مسافرتی، ایرلاینهای زیادی را مجبور کرده است تا مانع از پرواز هواپیماها شوند و موقتا مسیرها را ببندند. عکس بالا هواپیماهای ایرلاین دلتا در فرودگاه بینالمللی بیرمنگام ـ شوتلزورت در آلاباما را نشان میدهد که در محوطه باند پارک شدهاند.
گرفتاری بیخانمانها
رعایت فاصله اجتماعی و یا قرنطینه خانگی، برای افرادی که در خیابانها زندگی میکنند، یک انتخاب نیست. پس بدون خانهای برای زندگی، قشر بیخانمان چگونه میتوانند به قرنطینه خانگی امیدوار باشند؟
در تصویر بالا فرد بیخانمانی در پلاکاردی که در دستان خود گرفته، نوشته است: «پس ما چی بوریس(بوریس جانسون ـ نخست وزیر بریتانیا) ما هم قرنطینه شدهایم؟ کمک!»
تصویر این مرد بیخانمان در لندن چالشهایی که این قشر آسیبپذیر با آن رو به رو هستند را یادآوری میکند.
ضدعفونی سرسرهها
به علت نگرانیهایی که درباره زنده ماندن کرونا ویروس بر روی سطوح آن هم به مدت چندین ساعت وجود دارد، اقدامات ضدعفونی در حجم انبوه در سراسر دنیا انجام میشود. در این عکس کارگران شهرداری به عنوان بخشی از پاکسازی مناطق عمومی، محل بازی کودکان را در اسکوبدو در حومه مونتری واقع در مکزیک، ضدعفونی میکنند.
تمجید از کادر پزشکی
حمایت گسترده و قدردانی از کادر درمانی به عنوان مبارزان اصلی با ویروس کرونا، در سراسر جهان به عنوان یک ضرورت برای همراهی صورت گرفته است. در عکس بالا مردی را میبینیم که در حال نصب یک «تشکر» بزرگ برای کارمندان بهداشت و درمان در مرکز بیمارستان المورست در نزدیکی کوئینز، واقع نیویورک سیتی است.
رنگین کمانهای امید
پیامهای امیدبخش در ایام کرونا همچنان در حال گسترش و پخش هستند؛ مردم دنیا از هر طریق ممکن برای حفظ روحیه خود و هم نوعانشان تلاش میکنند. در همین راستا مردم در انگلستان به تبعیت از ایتالیا، رنگینکمانهایی را از پشت پنجرههای خود نشان میدهند تا شاید لبخندی به صورت رهگذران بیاورند.